Kalm aan!



Scheuren met de nieuwe motor bij Iles  Chausey
Het duurde even voordat het besef van ‘het hoeft niet zo snel’ tot ons doordrong. Een gevoel van haast hebben, wat meerdere mede vertrekkers met ons schijnen te delen. Afhankelijk van de tijd die je voor je reis hebt, wil je een bepaalde voortgang maken. Maar ook mooie plekjes bekijken, al wandelend of fietsend, is natuurlijk fijn. En omdat wij dit jaar eerst tot Portugal willen gaan, hebben we dus ‘alle tijd’. Maar ja, dat is even wennen! Zonder het idee dat we ook nog terug moeten varen, kunnen we ons overgeven aan een ander reis-en tijdschema, dan we we gewend waren. Pfffff, wat een luxe, maar vreemd genoeg ook onwennig. Nu, langs de kust van Bretagne in de buurt van Brest, genieten we van het zeilen en bekijken we leuke plaatsjes zoals Roscoff. De plaatjes spreken voor zich.

Nog even wennen, wieltjes vergeten dus toch nog sjouwen  met die zware boot..

Diner op ons privé terras bij Lezardrieux

Schattige Bretonse huisjes op Chausey
Roscoff

Roscoff


Gisteren werden we (niet geheel) verrast door Joris, onze jongste zoon en zijn Amerikaanse vriendin Julia. Hij heeft haar een aanzoek gedaan. Volgend jaar dus een huwelijk! Maar nu eerst nog even ‘kalm aan’.


Mare Liefs!
Eric

Reacties

  1. Mooi man, lekker rustig aan. Ziet er goed uit. Gefeliciteerd met Joris en Julia! Ik zag de foto’s op fb, ze zien er gelukkig uit.
    Hier alles ok. Groeten van je broertje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gastblog van Paula vanuit de Bahama's

Snowbirds

Thuis in Philadelphia

Het engeltje van Til

Thanksgiving

Thuis in Annapolis; gastblog Joris

Feest der herkenning

New York, the van Leeuwen way! Geschreven door Sascha

Winterkost

Cultuur schok