De weken van afscheid


Alsof we op een grote golf zitten, je kan en wil er niet vanaf, het overkomt je en je weet dat het surfen op een gegeven moment ophoudt. Zo voelden we ons de afgelopen dagen. Als eerste is Karin gestopt bij verschillende opdrachtgevers. Het bedrijf Indes waar zij vele jaren heeft gewerkt had een mooie afscheidsbijeenkomst georganiseerd en dat voelde goed.
Daarna de borrel met onze vaste (zeil)vrienden. Samen met de Mathia naar Lelystad gevaren alwaar we samen met Swaen en Square One er een leuk feestje bij ons aan boord van maakten.
Na de diverse leuke lunches, borrels en diners waar ik / we van verschillende vrienden en collegae in klein verband afscheid nam / namen (gevolg van Corona beperkingen) kwam voor mij ook het echte vaarwel van de gemeente Voorst. En ik ben er eerlijk gezegd nog steeds van onder de indruk. Een fantastische bijzondere receptie binnen de Corona richtlijnen werd georganiseerd. In bijzijn van Karin, schoonvader Wim , Wouter en Sascha en zelfs digitaal Joris (vanuit de VS) werden we 4 uur lang getrakteerd op geweldige acts, presentaties, zang, gezellig samenzijn en echt prachtige cadeaus. Dat is toch echt wel de manier om op een zeer bijzondere wijze afscheid te nemen. En dus is deze ‘oud gemeentesecretaris’ ontzettend gelukkig en dankbaar. Respect voor iedereen die deze happening mogelijk heeft gemaakt!
En daarna, nog helemaal ‘hyper’, verder met de laatste voorbereidingen voor het vertrek. Nog wat klussen, bevoorraden, thuis opruimen, de administratie bijwerken etc..
We houden natuurlijk goed de weervoorspellingen in de gaten, en we hebben besloten maandag of dinsdag te vertrekken. Het gaat er dus nu echt van komen. We zitten nog op de eerder genoemde golf, maar er wachten er gelukkig nog vele (hopelijk) niet te grote!

Mare-liefs!
Eric




Reacties

Populaire posts van deze blog

Gastblog van Paula vanuit de Bahama's

Snowbirds

Thuis in Philadelphia

Het engeltje van Til

Thanksgiving

Thuis in Annapolis; gastblog Joris

Feest der herkenning

New York, the van Leeuwen way! Geschreven door Sascha

Winterkost

Cultuur schok