Bezoek Frank, Hans en Wouter - gastblog

Na in 2018 met zijn drieen door Thailand te hebben gereisd werden Wouter, Hans en Frank door Karin en Eric uitgenodigd voor een nieuw avontuur: onderdeel uitmaken van hun wereldreis. 

Op woensdag 6 oktober vlogen wij met goede moed naar Gran Canaria om aan boord te gaan van de Marelief. Het plan was om vanaf Gran Canaria te gaan zeilen naar Tenerife en daar het mooie eiland te gaan verkennen. 

Op donderdag 7 oktober gingen om 08:00 de trossen los en werd er koers gezet naar Tenerife! 

Na een kleine 45 minuten werd Frank helaas per golf witter in het gezicht en voor de rest van de dag zat hij arm in arm met 'de blauwe emmer', later liefkozend "Vomare" genoemd. Daar komt nog bij dat er voor een ietwat ruige ankerplek was gekozen waardoor ook het avondeten bij Frank niet de kans had om te zakken.



Op vrijdag 8 oktober bereikte wij de haven van Santa Cruz de Tenerife en konden we met de gehuurde Audi A1 kennis gaan maken met dit prachtige eiland! 








Eric was een ware Max Verstappen op de kronkelige bergweggetjes en heeft ons door naaldbossen, tropische wouden en woestijnlandschappen geleid met als hoogtepunt: El Teide. De majestueuze vulkaan, het hoogste punt van Spanje, was dan ook de perfecte afsluiter van deze mooie week! 



Karin en Eric, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid, de leuke spelletjes, de leuke gsprekken, de heerlijke borrels en hapjes en natuurlijk deze mooie ervaring!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gastblog van Paula vanuit de Bahama's

Snowbirds

Thuis in Philadelphia

Het engeltje van Til

Thanksgiving

Thuis in Annapolis; gastblog Joris

Feest der herkenning

New York, the van Leeuwen way! Geschreven door Sascha

Winterkost

Cultuur schok